Комплексний курс Java Developer. Випуск

5 місяців навчання сформували із наших студентів професійних Java-розробників. Випускники окрім отриманої величезної кількості знань та навичок, наприкінці створили свій власний проект! Більше того – дехто уже працює в ІТ сфері, чим ми неабияк пишаємось!
5 місяців навчання сформували із наших студентів професійних Java-розробників. Випускники окрім отриманої величезної кількості знань та навичок, наприкінці створили свій власний проект! Більше того – дехто уже працює в ІТ сфері, чим ми неабияк пишаємось! Це і не дивно, так як програму підготовано для потреб IT-компаній на вакансію Java-розробник.

В неділю, випускникам провели цікавий та корисний тренінг "Співбесіда в ІТ" від досвідченого спеціаліста і вручили заслужені сертифікати.

Ще дещо про комплексний курс Java:

● Ми спроектували унікальну 5-місячну програму навчання та освоєння професії Java-розробник.
● За 5 місяців ви покроково пройдете довгий шлях від початківця до професіонала.
● Курс охоплює найважливіші аспекти в програмуванні на Java.

Ви освоїте:

1) Основи програмування
2) HTML/CSS
3) MySQL
4) Java Core
5) Java Advanced
6) Практика(написання проекту)

Ми готуємо фахівців, які відповідають усім основним вимогам на вакансію Junior Java developer.

Наше завдання – сформувати всебічно розвинутого Java-розробника. Це означає, що ви будете орієнтуватися в найпопулярніших технологіях і фреймворках, а також добре розуміти "кухню" розробки додатків, сервісів, і технологій на Java.
У програму також закладено базу навчання принципів правильної розробки (те, чого так не вистачає багатьом програмістам).

Фотозвіт з випуску можна подивитись тут.
Отримати консультацію
Після відправки заявки з вами зв'яжеться менеджер Logos IT Academy